Naše studije obećavaju budućnost

Naše studije obećavaju budućnost

27.05.2014.

Kako i zašto naše studije obećavaju budućnost?

Podloga za uspeh jeste znanje koje je smernica za budućnost. Studenti Univerziteta Metropolitan imaju priliku da se tokom studija osamostale za realne poslovne zadatke. Programi su kreirani tako da svaki student ima prostora da se usavršava u oblasti kojom bi se bavio. Efikasnost studiranja ogleda se u elektronskoj platformi za učenje LAMS koja omogućava studentima da uče uz pomoć računara sa bilo kog mesta.

Na Univerzitetu Metropolitan u okviru osnovno akademskih studija realizuje se deset programa iz menadžmenta, informacionih tehnologija i dizajna. Master studije obuhvataju šest programa, dok se na doktorskim realizuje pet programa.

Dokaz za kvalitetne studije i posvećenost profesora jesu upravo uspesi studenata iz sve tri oblasti. Broj uspešnih se konstantno povećava, a razlog tome jeste upravo svest o pokretanju mladih tokom studija. O ispešnim studentima i njihovom iskustvu moguće je pročitati putem linka.

Univerzitet Metropolitan nudi više mogućnosti stipendiranja, maturanti mogu da apliciraju za jednu od aktuelnih stipendija:

Tokom studija Univerzitet nagrađuje najbolje studente prema proseku takođe stipendijom koju nazivamo Najbolji student generacije.

Za studije na Fakultetu za menadžment ove godine aktuelno je umanjenje školarina. Školarine su smanjene sa 1.500 evra, koliko su do sada iznosile, na 1.200 evra za tradicionalne studente, odnosno 800 evra za internet studente koji plaćaju celokupnu školarinu prilikom upisa. Bitna činjenica jeste da su u školarinu uključeni materijali (elektronske knjige).

Na Univerzitetu Metropolitan se realizuju upisni rokovi iz tri dela: rani, redovni i kasni upisni rokovi. Do sada za tri realizovana upisna roka prijemni ispit je polagalo dosta maturanata. Oni su time obezbedili sebi mesto na studijama. Posle ranog upisnog roka, sledi redovan gde se prvi termin realizuje 14. juna, zatim 05. jula. Svi zainteresovani mogu da se prijave putem elektronske forme kojoj mogu pristupiti putem linka.