Uspešno održana MET letnja škola 2024.

Uspešno održana MET letnja škola 2024.

22.07.2024.

Univerzitet Metropolitan u Beogradu i Nišu uspešno je realizovao Letnju školu 2024. Program je održan od 27. juna 2024. godine i pružio učesnicima priliku da prošire svoje znanje i steknu nove veštine u raznovrsnim oblastima.

 

Atmosfera tokom Letnje škole bila je inspirativna i dinamična, sa angažovanim polaznicima koji su učestvovali u pažljivo osmišljenim radionicama iz najaktuelnijih oblasti, uključujući razvoj video igara u Unity-u, veštačku inteligenciju i Python, Digitalne umetnosti, Menadžment i Digitalni biznis i marketing, sa temama poput karijerne navigacije i digitalnog storytellinga, Modni dizajn sa posebnim fokusom na Upcycling.

 

Svi polaznici imali su priliku da uče od stručnjaka iz svake oblasti, naših profesora i da steknu sertifikat Univerziteta Metropolitan. Ovaj sertifikat omogućava polaznicima oslobađanje od polaganja prijemnog ispita.

 

Letnja škola na Univerzitetu Metropolitan 2024. nije samo pružila obrazovanje, već i inspiraciju i mogućnost za profesionalni i lični razvoj. Zahvaljujemo se svim učesnicima, kao i našim profesorima na angažovanju i entuzijazmu. Radujemo se svim budućim događajima i inicijativama koje ćemo organizovati u budućnosti!