Modni dizajn – DAN OTVORENIH VRATA za buduće studente
Doživi svet mode na potpuno nov način na MEET FASHION @ MET događaju!
Zaroni u čarobni svet modnog dizajna!
 
Otkrij svet mode na Danu otvorenih vrata Fakulteta digitalnih umetnosti, studijskog programa Modni dizajn, Univerziteta Metropolitan u Beogradu. Pridruži nam se u subotu, 8. juna od 11 sati, i doživi dan ispunjen kreativnošću i inspiracijom!

PRIJAVI SE >>

ŠTA TE OČEKUJE NA MEET FASHION @MET DOGAĐAJU?
1

PREDSTAVLJANJE STUDIJSKOG PROGRAMA
MODNI DIZAJN

Pridruži nam se i upoznaj naše profesore i studente na prezentaciji studijskog programa Modni dizajn. Iskoristi ovu priliku da iz prve ruke saznaš sve o programu i karijerama koje te čekaju u dinamičnom svetu mode.

2

SHOWREEL STUDENTSKIH RADOVA

Imaćeš priliku da pogledaš showreel sa radovima naših studenata, koji ti pruža uvid u mogućnosti koje studijski program Modni dizajn nudi.

KREATIVNE RADIONICE

Otkrij različite tehnike modnog dizajna na kreativnim radionicama!

3

#1 RADIONICA: KREATIVNO KOLAŽIRANJE

Stvori svoje prve modne skice! Ovo je tvoja prilika da naučiš o modnom kolažiranju direktno od naših stručnjaka za modni dizajn — prof. Katarine Samardžić, prof. Aleksandra Protića i prof. Lidije Jovanović. Oni će ti pružiti praktične savete o tehnikama crtanja i proporcijama ljudskog tela.

4

#2 RADIONICA: MANIPULACIJE NA TEKSTILU

Učesnici će kreirati manipulacije i eksperimente na tekstilu, uz profesore Marinu Kostić, Ljiljanu Adamov Miličić i Marinu Ilić.

5

SHOWCASE I DISKUSIJA

Svaka grupa će imati priliku da predstavi svoje projekte i dobije vredne komentare od naših profesora. Ova interakcija će ti pomoći da unaprediš svoje veštine i razumevanje modnog dizajna. Nakon showcase-a, sledi otvorena diskusija, gde možeš postaviti pitanja i deliti ideje sa studentima i profesorima.

6

NETWORKING I DRUŽENJE

Iskoristi ovo vreme za opušteno druženje uz osveženje, postavljanje dodatnih pitanja i razmenu kontakata. Ovo je tvoja prilika da stekneš nove kontakte i proširiš svoju mrežu u svetu modnog dizajna.

NAGRADE ZA NAJBOLJE

Bilo da si već zaljubljen u modu, ili tek počinješ da otkrivaš svoju strast prema njoj, MEET FASHION @ MET je idealna prilika da upoznaš svet modnog dizajna i da napraviš prve korake ka svojoj budućoj karijeri.
 
Učešće je besplatno, prijave su obavezne zbog ograničenog broja mesta!
 
PRIJAVI SE OVDE >>
 

AGENDA – MEET FASHION @ MET
SUBOTA, 8. JUN 2024.

  • 11:30-11:30 Uvod i prezentacija studijskog programa
  • 13:30-13:30 Kreativne radionice
  • 13:30-14:00 Showcase i diskusija
  • 14:00-14:30 Networking i dodela nagrada
GDE SE NALAZIMO?
Univerzitet Metropolitan u Beogradu se nalazi na atraktivnoj lokaciji, u sklopu Sportskog centra „Milan Gale Muškatirović“, na samoj obali Dunava.

PRIJAVI SE!

Ime i prezime*

Grad/Mesto*

Email*

 

Broj telefona

Škola*

Godina rođenja*

 


 

Pitajte nas

Ime i prezime*

E-mail *

Kontakt telefon *

Pitanje *