Održana 13. Međunarodna konferencija o bezbednosti informacija – BISEC’2022

Održana 13. Međunarodna konferencija o bezbednosti informacija – BISEC’2022

6.12.2022.

Univerzitet Metropolitan i Udruženje eSigurnost uspešno su organizovali 13. po redu Međunarodnu konferenciju o bezbednosti poslovnih informacija (BISEC’2022), na Univerzitetu Metropoliten u Beogradu.

 

I ove godine na konferenciji bilo je reči o najvažnijim i najaktuelnijim temama o bezbednosti sistema, koji su naša budućnost. Cilj konferencije, ove godine, bio je jačanje veza između privrednog sektora, javnog sektora i akademskih krugova u oblasti informacione bezbednosti i komunikacionih sistema, uzimajući u obzir savremene standarde u ovoj oblasti, kao i najnovije informaciono-komunikacione tehnologije u praksi.

 

Ove godine glavna tema konferencije bila  je: Sajber otpornost u poslovnom okruženju.

 

BISEC konferencija na Univerzitetu Metropolitan, održala se u hibridnom formatu i kao i do sada bila je otvorenog tipa i samim tim prilika da svi koji žele da čuju najaktuelnije teme i dobiju informacije od vodećih stručnjaka iz ove oblasti, saznaju o predstavljanju novih dostignuća i razmena mišljenja o bezbednosti informacija, mogli su da besplatno da prate istu.

 

Univerzitet Metropolitan ponosan je što je još jednom ispunjena misija Konferencije BISEC da poveže sektor privrede, javni sektor i akademske krugove iz oblasti bezbednosti informacionih i komunikacionih sistema, istražujući savremene standarde u ovoj oblasti i praktučnu primenu najnovijih informacionih i komunikacionih tehnologija.

 

Hvala svim učesnicima, vidimo se sledeće godine!