Osnovne studije

OSNOVNE AKADEMSKE STUDIJE

Studijski programi osnovnih akademskih studija na Univerzitetu Metropolitan

Fakultet informacionih tehnologija

Informacione tehnologije
4 godine 240 ESPB/ECTS
 
Softversko inženjerstvo
4 godine 240 ESPB/ECTS
 
Razvoj video igara
4 godine 240 ESPB/ECTS

Fakultet za menadžment

Digitalni biznis i marketing
4 godine 240 ESPB/ECTS
 
Inženjerski i operacioni menadžment
4 godine 240 ESPB/ECTS

Fakultet digitalnih umetnosti

Grafički dizajn
4 godine 240 ESPB/ECTS
 
Dizajn interaktivnih medija
4 godine 240 ESPB/ECTS
 
Modni dizajn
4 godine 240 ESPB/ECTS

Fakultet za strane jezike

Engleski jezik u biznisu
4 godine 240 ESPB/ECTS

 

Univerzitet Metropolitan je jedna od vodećih naučno-obrazovnih institucija u Srbiji koja u okviru osnovnih studija obrazuje buduće profesionalne i etičke lidere spremne za izazove budućnosti društva. Svoju snagu Univerzitet gradi na kvalitetu obrazovanja i bliskoj saradnji sa poslovnom zajednicom, formirajući akademske građane koji znaju da rešavaju najkompleksnije probleme ili kreiraju svoj biznis na bazi novih ideja. Univerzitet Metropolitan čine tri fakulteta – Fakultet informacionih tehnologija, Fakultet za menadžment, Fakultet digitalnih umetnosti i Fakultet za strane jezikekoji pružaju znanje i diplomu koji su neophodni za savladavanje izazova akademskog okruženja i omogućavaju razvoj i napredak u karijeri unutar poslovnog okruženja budućnosti.

 

Studijski programi Osnovnih akademskih studija su četvorogodišnji akademski programi, u obimu od 240 ESPB, namenjeni obrazovanju i osposobljavanju studenata za stručni rad u oblasti informacionih tehnologija, menadžmenta i dizajna.

 

Za upis na osnovne akademske studije mogu konkurisati lica sa završenom četvorogodišnjom srednjom školom.

 

Osnovne akademske studije organizovane su prema Bolonjskim principima i odvijaju se kroz tradicionalnu ili internet (online) nastavu. Zahvaljujući Bolonjskom i Američkom (iEEE i ACM) sistemu obrazovanja diploma bilo kog fakulteta u okviru Univerziteta Metropolitan prepoznata je i priznata u svim zemljama sveta.

 

Sad je trenutak da napraviš pravi izbor i postaneš student u centru pažnje, na Univerzitetu koji preporučuju studenati!
 
Ukoliko si polagao prijemni ispit na bilo kom fakultetu ili visokoj školi, koji je sličan prijemnom ispitu jednom od fakulteta Univerziteta Metropolitan, ostvaruješ pravo na direktan upis i oslobođen si od ponovnog polaganja prijemnog ispita.
 
Prijavi se za direktan upis do 31. jula na Univerzitet Metropolitan i upiši željeni fakultet bez polaganja prijemnog ispita.
 
Kandidati koji nisu polagali prijemni ispit, a žele da upišu Univerzitet Metropolitan, imaju mogućnost zakazivanja individualnog prijemnog ispita u terminu kada to njima odgovara.
 
Prijavi se!

Kontakt

E-mail

upis@metropolitan.ac.rs
 

Telefon

011 20 30 885 // 018 551 000
 

Pitajte nas

Ime i prezime*

E-mail *

Kontakt telefon *

Pitanje *

 
Da biste koristili CAPTCHA, treba da instalirate Really Simple CAPTCHA dodatak.
Unesite kod sa slike: